Foto's om voor altijd met liefde terug te kijken naar nu.

Jezelf, je liefde, je bruiloft, je zwangerschap of gezin, je business… you name it, I capture it.

Leven

Alles is constant in beweging,  superfijn om dan jaren later nog eens terug te kunnen kijken: “Weet je nog?” Een mooi portret van jezelf, de vereeuwiging van jullie liefde, een herinnering aan je zwangerschap of die eerste, kwetsbare en bijzondere weken met je baby. De mooiste dingen van het leven, om in te lijsten.

Liefde

GAAN JULLIE TROUWEN?
GEFELICITEERD!

Na een lange tijd opgaan in elkaar wil je die liefde ook met de rest van de wereld delen, een feestje geven ter ere van wat jullie samen hebben. Dat gaat een dag worden om nooit meer te vergeten! Natuurlijk wil je er een prachtige en blijvende herinnering aan hebben en dat is waar ik kom kijken! Ik vind het geweldig om jullie vast te leggen zoals jullie zijn en de dag in beeld te vangen, zodat je jaren later samen terug kunt kijken op die dag met het gevoel alsof je er weer even bij bent. Of het nu om een paar uurtjes gaat of de hele dag, we bespreken samen alle wensen en mogelijkheden en maken er iets moois van!

Neem contact op voor een uitgebreid informatiepakket!

Lifestyle

Past wat jij nodig hebt niet helemaal in bovenstaande pakketten? Heb je foto’s nodig voor je bedrijf, of illustraties, of ga je een boek uitbrengen waar prachtig editorial, food of lifestyle beeld in hoort? Ook dan zit je hier goed! Met mijn werk op allerlei websites, in meerdere tijdschriften, op en in meer dan achttien boeken (and counting!) heb ik de nodige ervaring en help ik je graag jouw fantastische idee te combineren met passend beeld, zodat het helemaal compleet is!

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS

Neem contact op en vertel me wat je plannen, je wensen, je dromen zijn en we gaan er samen mee aan de slag zodat jij straks prachtige foto’s hebt om aan iedereen te laten zien! Alle prijzen zijn exclusief eventuele reis- en verblijfskosten.

Als je denkt dat wij een perfecte match zijn, maar je budget niet – neem dan óók even contact op. Ik wil graag inclusief zijn en dus samen met jou kijken wat er mogelijk is.

“Lieve Mariët, wij zijn al enkele dagen aan het nagenieten: de foto’s zijn waanzinnig mooi! Wat hebben wij een geluk gehad met jou, je bent een top fotograaf en een super leuke, gezellige bruiloftsgast! De fotoshoot ‘s morgens was voor ons echt heel ontspannen en romantisch. En jij hebt ons die momenten gegeven, dankjewel! Iedereen vraagt zich hier af wie onze fotograaf is dus we hopen je snel terug te zien. Liefs!”

Jorinde & Reinier

“Mariët is een fenomenale fotograaf met niet alleen oog voor detail, maar ook voor alles wat iemand uniek ÈN mooi maakt:

bij Jet op de foto sta ik niet alleen op een prachtige foto, ze portretteert me ook op m’n mooist —

en helemaal zoals ik ben.”

Lianne Keemink