E-book &
Workshops

Omdat ik in community over competition geloof. Ik vind het heerlijk om andere mensen te zien groeien en mooie dingen te zien maken. Ook ik ben jaren geleden door andere fotografen om me heen geholpen en heb handvaten gekregen om te komen waar ik nu ben. Tijd om dat terug te geven!

Veel mensen hebben tegenwoordig een camera met allerlei mogelijkheden, maar weten niet goed hoe ze die mogelijkheden het beste kunnen benutten. De automatische stand is dan een uitkomst, maar vaak is het resultaat toch niet helemaal wat je zoekt. Wil jij meer uit je camera halen? Leren wat al die instellingen betekenen en ze goed kunnen combineren? Dan is dit wat voor jou!

Voor € 14,95 ontvang je een uitgebreide PDF (53 pagina’s) met informatie, voorbeeldfoto’s, oefeningen om er thuis mee aan de slag te kunnen én veel extra tips! Geen dikke, stoffige handleiding, maar een leuk en informeel geschreven boek waarmee je snel en makkelijk de basis onder de knie krijgt. Nóg leuker: een workshop boeken! Dan krijg je dit ebook er gratis bij, plus persoonlijke uitleg, antwoord op al jouw vragen en begeleiding bij de oefeningen. 

{

Via Instagram genoot ik al langer van de sprookjesachtige, sfeervolle foto’s van Mariët, dus maakte ik een afspraak bij haar voor een workshop. De dag vloog voorbij, wat een fijne persoonlijkheid is deze vrouw!

Ik leerde de basis goed kennen en ging daarna met haar richting de besneeuwde duinen om de opgedane theorie in praktijk te brengen. Een geweldig leuke dag, die ik zeker kan aanraden. Mariët is een prachtige persoonlijkheid en vanaf de eerste minuut zul je je bij haar thuis voelen!

Door de leuke schrijfstijl en de duidelijkheid van dit ebook ben ik veel meer gaan fotograferen. Mariët kan (voor mij) moeilijke dingen uitleggen zodat ik het snap, en door de uitgebreide voorbeelden en oefeningen snap ik nu een stuk meer van mijn camera. Dit is een superleuke, mooie en goed geschreven gids voor iedereen die op een chille manier meer wil leren over z’n camera en fotografie.

Met dit ebook heb jij een inspirerende gids in handen om je fotografie naar een hoger niveau te tillen! 

  • 53 pagina’s

  • 11 modules;

  • 6 uitgebreide oefeningen;

  • veel extra tips

WORKSHOPS

WORKSHOP BASISFOTOGRAFIE

Fotografeer jij nog steeds op de automatische stand? En wil je je foto’s naar een hoger niveau tillen? In een middag van 13:00 – 17:00 nemen we samen het e-book door, doen we de oefeningen en kun je al je vragen stellen, waarop ik uitgebreid zal ingaan. Let op: deze workshop is alleen geschikt als je in het bezit bent van een systeemcamera of een digitale spiegelreflexcamera.
Je kunt deze workshop zelf volgen, of samen met een vriend / vriendin!
Inbegrepen:
– Vier uur durende workshop (13.00u – 17.00u) voor maximaal twee personen
– Per deelnemer het e-book The Fancy Camera
– Snacks en drankjes
Voor € 325

GROEPSWORKSHOP BASISFOTOGRAFIE

Lijkt het jou leuk om dit met een grotere groep te doen? Of bijvoorbeeld als activiteit voor een vrijgezellendag of bedrijfsuitje? Vanaf € 150 per persoon is dat mogelijk, de prijs is afhankelijk van de wensen, de locatie en de hoeveelheid deelnemers. Neem contact op en dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken op basis van jouw wensen! Let op: deze workshop is alleen geschikt als de deelnemers in het bezit zijn van een systeemcamera of een digitale spiegelreflexcamera.
Altijd inbegrepen:
– Per deelnemer het e-book The Fancy Camera

WORKSHOP OF MENTORING OP MAAT

Wil jij verder dan de basis? Nog dieper ingaan op de stof, samen kijken naar jouw persoonlijke stijl, advies over je fotografie, de nabewerking van de foto’s of het werken in opdracht? Dat kan! Neem contact op zodat we samen kunnen kijken wat jouw wensen zijn en wat ik daarin voor je kan betekenen.
See you soon!