Contact

Vragen? Samenwerken? Gewoon even hallo zeggen? Allemaal welkom! Let's get in touch!

Email

hello@marietmons.nl

Telefoon

+316 4143 7281

Locatie

Den Haag

Let´s get in touch

Ik hoor graag van je! Vertel me waar je naar op zoek bent en dan kijken we samen of we de juiste match voor elkaar zijn en gaan we er iets heel moois van maken. Mail je voor jullie bruiloft? Vertel me dan alvast zoveel mogelijk over jullie planning, sfeer, locatie etc. Vind ik leuk! 

6 + 8 =

Hier beneden vind je alvast een paar van de meest gestelde vragen en hun antwoorden! 

Frequently Asked Questions

Hier alvast het antwoord op een paar van de vaak gestelde vragen! 

01.

IK HEB FOTO’S NODIG, HOE NU VERDER?

Superleuk dat je overweegt om met mij samen te werken! Één van de belangrijkste dingen voor mij is dat we een klik hebben. Stuur me een mailtje met je idee en, als je dat leuk vindt, wat meer over jezelf! Ik mail je zo snel mogelijk terug met een prijsvoorstel en denk gelijk met je mee over je wensen. Ik kan je adviseren over de locatie, kledingkeuze en andere belangrijke factoren die invloed hebben op het eindresultaat en als dat allemaal klopt en klikt kiezen we een datum! 

02.

HOE GAAT DE LEVERING VAN DE FOTO’S?

Na de fotoshoot maak ik een selectie. No worries, ik gooi geen fantastische foto’s weg! Ik kies de allermooiste en allerbeste foto’s uit en bewerk deze na. Wanneer ze klaar zijn plaats ik ze in een gepersonaliseerde online gallery waar je met een wachtwoord én een downloadcode toegang hebt tot je foto’s. In deze gallery kun je ook favorieten aangeven of opmerkingen plaatsen waar nodig. 

03.

WAT KAN IK ZELF DOEN?

Jezelf zijn! Ik heb het allerliefst dat je op je gemak bent tijdens het fotograferen. Maar, er mag natuurlijk best net een beetje extra moeite worden gedaan: het gebeurt tenslotte niet elke dag dat je op de foto gaat! Kies daarom die ene extra mooie outfit waarin je je helemaal top voelt en kijk misschien eens of je je haar of make-up door iemand kunt laten doen. Dat soort kleine dingen kan nét die extra touch geven, maar alleen als jij daar zelf ook blij van wordt. Ben jij juist helemaal jezelf zonder make-up, met je haar in een knot en je dagelijkse spijkerbroek? He-le-maal top. Kortom: wees jezelf! 

04.

HOE VER VAN TEVOREN MOET IK BOEKEN?

Dat hangt helemaal van jouw wensen af en verschilt per periode. Bruiloften worden vaak ver van tevoren geboekt en neem ik beperkt aan, portret shoots soms heel last minute. Stuur gewoon een mailtje en dan bespreken we wanneer we aan de slag kunnen!