“Wij hebben een fantastische dag gehad, het was echt een sprookje! En Mariët heeft dit op de meest prachtige manier weten vast te leggen! De foto’s zien er zo ontzettend mooi uit!! Mariët is echt een geweldige fotograaf en een heel lief en fijn persoon, ze gaat helemaal mee in de dag. De eerste kennismaking was al ontzettend gezellig en we hadden er direct alle vertrouwen in dat het perfect zou worden, en dat werd het ook! De fotoshoot samen in de ochtend was één van de mooiste momenten van de dag. We voelden ons helemaal op ons gemak en konden volledig opgaan in het moment. Mariët was enorm enthousiast en dat had weer een hele positieve werking op ons. Dankzij Mariët kunnen we voor altijd met dit geweldige gevoel terugkijken op de mooiste dag van ons leven. Dankjewel!”

– Marloes & Daan, bruiloft

“Lieve Mariet, wauw! We hebben gisteravond urenlang (met een glas wijn erbij inderdaad haha!) de foto’s bekeken en wat zijn we er gelukkig mee. Zo mooi!! Het laat echt goed zien hoe de dag was, liefdevol, kleurrijk, met heel veel vrolijkheid en gelach, relaxt en af en toe en traan. Het nagenieten is enorm door deze foto’s, we kunnen je niet genoeg bedanken. En ik wil je ook nog bedanken voor de samenwerking in zijn geheel. We vonden het heel leuk om je bij de bruiloft te hebben, zo gezellig en ontspannen. Het poseren voelde zelfs relaxt, door je goede aanwijzingen! Het contact ging ook zo makkelijk, heel erg fijn. Een mail vol superlatieven, maar we zijn er zo blij mee en willen je dat graag laten merken. Nou, wij gaan heel snel onze ouders en vrienden de foto’s showen. Kan niet wachten! Liefs!”

– Lotte & Simon, bruiloft

“Wat een fantastische foto’s, wat ben jij ongelofelijk goed in je werk, we hebben enorm van deze dag genoten en dat is ook echt op elke foto te zien. We zijn ontzettend blij dat we voor jou als fotograaf hebben gekozen, het was heerlijk ontspannen en alles kon gewoon, precies zoals we zijn. Onwijs bedankt voor alles!”

– Jessica & Jacco, bruiloft

“Wauw, wauw, wauw, wauw wat zijn de foto’s mooi geworden! Je hebt zo goed weergegeven hoe wij de dag beleefd hebben. Precies de juiste momenten zijn vastgelegd en alle emoties zijn vastgelegd! We zijn je zo ontzettend dankbaar!”

– Joran & Annejet, bruiloft

“Wauw, wat is Mariët een fantastische fotografe! Alles klopte, op de eerste plaats zijn de foto’s SUPER mooi geworden, het past precies in de stijl die wij hadden voor de bruiloft: rustiek, romantisch, organic. Echt geweldig hoe zij alles heeft vastgelegd! De informatievoorziening was top, ze is punctueel, je weet waar je aan toe bent. Op de dag zelf was het ook allemaal gegaan hoe het hoort en hoe je het mag verwachten, het is bovendien een supergezellige meid met wie je gewoon tussen de foto’s door kan kletsen! De instructies tijdens de shoot waren duidelijk, we hebben ons erg op ons gemak gevoeld. Echt top!”

– Sally & Jelmer, bruiloft

“Lieve Mariët, wij zijn al enkele daagjes aan het nagenieten en zijn nu op weg naar het buitenland, even vrij en genieten van natuur en elkaar. Maar voordat willen we eerst jou bedanken. De foto’s van de preview zijn waanzinnig mooi!! Wat hebben wij een geluk gehad met jou, je bent een top fotograaf en een super leuke, gezellige bruiloftsgast! De fotoshoot ‘s morgens was voor ons echt heel ontspannen en romantisch. En jij hebt ons die momenten gegeven, dankjewel!! We zijn ontzettend benieuwd naar de rest van de foto’s!! Iedereen vraagt zich hier af wie onze fotograaf is dus we hopen je snel terug te zien. Liefs!”

– Jorinde & Reinier, bruiloft

“Ten eerste maakt Mariët gewoon prachtige foto’s. Ze weet precies wat ze doet en is een echte professional. Wat ik daarnaast erg fijn vind aan werken met Mariët is dat ze mij op een heel prettige manier op mijn gemak stelt waardoor ik heel relaxed ben, en dat zie je op de foto. Ze weet precies hoe ze mij op mijn best op de foto krijgt, maar ook op een manier dat het nog écht en mezelf is. Ze heeft een fijne energie, die samen met haar kennis en expertise zorgt voor prachtige foto’s waarop ik ook echt ik ben.”

Cynthia Schultz // www.misslipgloss.nl

“Via via kwam deze creatieve en spontane fotograaf in ons leven en nu is ze niet meer weg te denken. Voor alle bijzondere momenten zoals onze bruiloft, ons eerste kindje en nu ook ons tweede kindje, zullen haar foto’s en zelf ontworpen kaartjes als een rode draad door ons leven gaan.”

– Laurence & Emile, bruidsfotografie

“Ik vind Mariët echt een storyteller. Ze is meer dan alleen fotografe, ze is in staat om echt aanwezig te zijn en je richtlijnen te geven en je op je gemak te stellen, dat doet ze heel krachtig. En tegelijkertijd kan ze je ook heel mooi de ruimte geven om je te bewegen als je eigen ik. Een hele mooie balans tussen richting geven én de vrijheid om zelf richting te kiezen.
Haar foto’s vertellen echt een verhaal en hoe afgezaagd dat ook klinkt, het gaat verder dan alleen mooi geposeerde portretten. Ze nodigde me bijvoorbeeld uit om te dansen en ik voelde me helemaal niet awkward om dat te doen. Je ziet echt mijn gevoel terug in de foto’s omdat ze me daar bij bracht, ze bracht me door een bepaald proces, wat echt een mooi extra ding is wat ze brengt in haar werk.
Iedereen heeft een soort glinstering in zich en precies die glinstering weet zij op de foto te zetten. ”

Sharona Lautoe // www.sharonalautoe.com

“Prachtige dag, super leuke shoot en geweldige foto’s. We zijn nog steeds totally in love met de foto’s!”

– Michelle & Christiaan, zwangerschapsfotografie

“Mariët is enorm getalenteerd als fotograaf en daarnaast een ontzettend prettige vrouw in de omgang. Ze denkt mee, is flexibel, heeft oog voor detail, maakt waanzinnig mooie foto’s en is daarnaast ook nog heel gezellig!”

– Jorien & Pieter, bruiloft

“Wat een waanzinnige dag! Mariët heeft alle belangrijke, mooie, leuke en grappige momenten op een prachtige manier vastgelegd. Ze was overal, maar niet aanwezig. Wij voelden ons ontzettend op ons gemak en hebben er vanaf de eerste minuut vertrouwen in gehad dat onze bruiloft perfect gefotografeerd zou worden. De preview is al fantastisch, wij kunnen niet wachten op de rest van de foto’s!”

– Eva & Saskia, bruiloft

“Lieve Mariët, bedankt voor wie je bent, met je prachtige talent. Mede daardoor hebben wij zo’n geweldige trouwdag beleefd en ook fantastische herinneringen voor een leven lang!”

– Bart & Yvonne, Bruidsfotografie

“Mariët maakt de portretfoto’s voor mijn blog en krijgt iets heel bijzonders voor elkaar dankzij haar spontaniteit, creativiteit en vriendelijkheid: je op je allermooist op de foto zetten zoals je echt bent en er echt uitziet.”

– Lianne // www.theselfhelphipster.com

“Ola! Het is altijd even spannend want wij kunnen zomaar heel schizofreen reageren op foto’s van onszelf, maar bij het weerzien van jouw baby’s waren we nog steeds heeeeel blij! Thanks daarvoor!”

– Elise & Nina, portretfoto’s kookboek // chickslovefood.com

“Lieve Mariët, wauw wauw wauw, wat zijn de foto’s van onze bruiloft ontzettend prachtig geworden! Ik kan bijna niet geloven dat wij dat zijn. Het voelt zo bijzonder, en ik vind het zo geweldig hoe je alles zo mooi hebt weten vast te leggen. Dankjewel daarvoor. Aan onze momentjes samen als ik even aan het wachten was denk ik met een warm gevoel terug. Je aanwezigheid en deskundigheid gaven me een heel rustig gevoel. Ook onze gasten waren vol lof over je kundigheid, spontaniteit en natuurlijk het voorproefje van de foto’s. Onze favoriet tot nu toe is de foto die je ook als cover hebt ingesteld: in de bomenrij kijkend naar elkaar, met de bloemen in Roberts nek. Ik vind het echt superfijn dat je onze bruidsfotograaf wilde zijn!”

– Christianne & Robert, bruiloft

“Lieve Mariët, tijdens onze eerste shoot voor jouw camera stelde jij ons helemaal op ons gemak, heel fijn! Ook bij onze trouwdag gaf jij ons de ruimte voor onze eigen ideeën, maar als die er niet waren kon jij ons super goed sturen waardoor de foto’s echt persoonlijk en creatief zijn geworden! Je bent erg spontaan en creatief; de reden dat we voor jou hebben gekozen en, voor een volgende shoot, weer voor jou zullen kiezen!”

– Jeroen & Deborah, bruidsfotografie

“Inmiddels mogen we Mariët wel onze familiefotograaf noemen. Keer op keer krijgt ze het voor elkaar om met een schitterende serie foto’s het moment vast te leggen zoals het was. Tussen de foto’s zitten altijd weer een aantal buitengewoon mooie pareltjes die zo in een tijdschrift kunnen. Overigens is Mariët naast een goede fotograaf vooral een fantastisch mens. Ze is passievol, professioneel en vrolijk. Onze kleine zal later dik tevreden zijn met de mooie foto’s!”

– Gerben, Liesbeth & Norah, familiefotografie

“Lieve Mariët, nu na twee jaar en 4 maanden kijken wij nog vol geluk en bewondering naar de prachtige foto’s die jij hebt gemaakt op ons huwelijk 6 sept 2013. Vooral de foto’s van de spontane momenten die je hebt weten vast te leggen en de sfeer, de ambiance, we worden meteen weer meegenomen naar alle bijzondere momenten.

Het is als een tijdreis naar deze liefdevolle dag in ons leven. Ik vind het ontzettend dierbaar dat je onze ouders ook zo mooi en kwetsbaar op de foto hebt vastgelegd. En de foto’s van de vogelshow met de verschillende uilen, Amerikaanse zeearend en valken zijn subliem. Bedankt Mariët dat je met jouw passie en creativiteit zoveel voor ons hebt betekend. We zijn je erg dankbaar! Liefs!”

– Maaike & Frank, bruidsfotografie

“Vrolijke Mariët, je fotografeerde vorig jaar onze biggen en ik schilderde een super foto uit deze serie van jou na. Nu fotografeerde jij mij met diezelfde varkens terwijl ik ze aan het schilderen was. Zo mooi! Echt super foto’s van mij, in actie en van mijn werk. Het was een ontspannen en gezellige fotoshoot, ik voelde me al snel op mijn gemak, terwijl het best gek voelde in het begin met je grote camera op me gericht. Bedankt voor het lachen en de super gave creatieve, zomerse foto’s. En dat begin maart! Vooraf hadden we een coachingsgesprek en ontdekte ik veel verassingen en dingen over mezelf, haha. We hadden een goed en leuk gesprek, heel inspirerend en we hebben toen veel ideeën al besproken.”

– Nicole, portretfotgrafie (VISION)