Het mooiste dat je jezelf of een ander cadeau kunt doen: het vereeuwigen van een moment. Jezelf, je kind, je zwangerschap, je liefde – alles is constant in beweging. Superfijn als je dan jaren later nog eens terug kunt kijken: “Weet je nog?” Voor mij is de ervaring net zo belangrijk als het resultaat. Zo’n shoot moet ontspannen zijn, en gezellig. Als jij op je gemak bent, worden de foto’s het allermooist! Daarom maken we er samen een feestje van.

Vanaf € 325 incl. BTW

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Na een lange tijd opgaan in elkaar wil je die liefde ook met de rest van de wereld delen, een feestje geven ter ere van wat jullie samen hebben. Dat gaat een dag worden om nooit meer te vergeten! Natuurlijk wil je er een prachtige en blijvende herinnering van hebben en dat is waar ik kom kijken. Ik vind het geweldig om jullie vast te leggen zoals jullie zijn en de dag in beeld te vangen, zodat je jaren later samen terug kunt kijken op die dag met het gevoel alsof je er weer even bij bent. Neem contact op via email voor een uitgebreid informatiepakket!

Vanaf € 1495 incl. BTW

“Wil je iets anders laten fotograferen, zoals bijvoorbeeld een (huis)dier of product? Neem dan even contact met me op, dan kunnen we samen kijken wat ik voor je kan betekenen. Ik hou van een persoonlijke aanpak, dus zou ik het superleuk vinden als je het contactformulier invult. Zo krijg ik gelijk een goed beeld van wie jullie zijn en kan ik meedenken over hoe we het beste resultaat gaan creëren. Heb je advies nodig? Vraag gerust! In elk geval stuur ik je alle informatie die je nodig hebt zo snel mogelijk toe, zodat we er samen iets heel moois van kunnen gaan maken.”

Mons Fotografie staat ingeschreven bij de KvK onder nummer 24455249 en van toepassing zijn mijn Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring. Door je persoonsgegevens te verzenden aan Mons Fotografie ga je hiermee akkoord.